onsdag 27 augusti 2014

Semester slut - fiske igen

Tja!

Drog ut på ett pass för ett tag sedan med Jonathan som aldrig fiskat karp. Tanken var att han skulle fånga ett nytt PB och den tanken blev uppfylld. Nu var det väl inte så att hans tidigare PB var groteskt så att slå det var kanske inte det svåraste. Vi åkte iväg sen eftermiddag och tänkte att vi skulle sitta över natten in på förmiddagen dagen därefter.

Vår strategi var simpel. Mäska med boilies och pellets och vänta på att fisken kom in på platsen. Denna strategi kan ta lite tid och det gjorde den även denna gång. Vi körde två spön var, vi provade att fiska med Spalsh baits ett boiliemärke som jag inte fiskat med innan. Bullar var även dippade i Brännis MonsterKrabba-dip.

Fisket gick väl inte till historien som det mest aktionspäckade fisket och det var med andra ord redigt trögt. Dock fick vi två fiskar. Jag var så nobel att jag lätt Jonathan ta de run vi fick ;) Det var två fina fiskar som kom upp och som vägde cirka fem kilo.

Ett kortpass med fisk är aldrig fel och nu kommer det att fiskas mer karp framöver när vattentempen börjat sjunka. Dessa månader som kommer nu brukar kunna vara magiska karpmånader.

Avslutar med två foton på fiskarna;

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar